már
5

Az utóbbi időkben, nagyon divatba jött a leggings vagy más néven cicanadrág. Általában egyszínű változatait láthattuk az utcán, az extrém mintásakat mindenki kerülte... Legalábbis EDDIG! Egyre több mintás harisnyát találunk a boltokban, és azt tanácsolom merjük megvenni, és hordani is! Egy egyszerűbb szett-et is a merészebb alsó rész feltudja dobni. Viszont a kevesebb néha több, ha egy csillogós, több színű nadrág van rajtad, ajánlatos nem túlzásba esni a kiegészítőkkel! Ajánlatos hosszabb, fenék takaró felsővel felvenni, mert lehet hogy azt gondolod sokkal szexibb vagy úgy, de hidd el, a legtöbbször inkább nevetséges! Kell egy kis rejtegetés! Az én véleményem szerint egy leggings egy magassarkúval néz igazán jól ki, főleg ha hosszabb pólóval vagy tunikával veszed fel, nyújtja a lábat!

FELHÍVÁS!

SZERETNÉM HA A TI IS KÜLDENÉTEK BE MAGATOKRÓL OLYAN KÉPET, AHOL MINTÁS LEGGING-BEN VAGYTOK, ÉS MEGMUTATJÁTOK A SZETT-JEITEKET! streetstylehungary@gmail.com  e-mail címre várom a leveleiteket! Szeretném ha feltüntetnétek a neveteket, a korotokat, és hogy hol vettétek az adott darabot/darabokat! A legjobbakat kirakom a blogra! :))

Lássuk, mit is értek én, merész cicagatyák alatt. :)

Abszolút kedvenc! Nagyon ötletes, kreatív. Bármikor felvenném!

 
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetstylehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr192712957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása