már
5

Üdvözlök mindenkit a divat, a stílus, a kreativitás, és az egyéniség világában! 


Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy első kézből értesülj a legújabb trendekről, illetve arról hogy a nagyvilágban, illetve persze hazánkban Magyarországon, miként fejezik ki magukat az emberek az utcán, mivel tudjuk, az utca a Mi, személyes kifutónk! Járom az országot, és külföldet egyaránt, és fotókat készítek a divat-ról! Szeretném ha ötletet is tudnék adni az embereknek az öltözködéshez, bemutatni a kötelező darabokat, és leírni azt hogy mit jelent számomra, és mások számára a divat. Szeretnék válaszolni a trendekkel kapcsolatos kérdésekre, illetve segíteni hogy mi az ami előnyös, illetve mi kevésbé. Remélem sikerülni fog, és elérem a célom! :)

Most egy kicsit rólam:

Tóth Nóra (Norci) vagyok, Pest megyében élek, Dunavarsányban, Budapesttől körülbelül 20 percre. Már gyerekkorom óta érdekel a divat, mindig nyomon követtem a fashion eseményeket, és próbáltam folyamatosan résen lenni, a legújabb kollekciók esetén. Kortól, nemtől függetlenül a divat, mindenhol jelen van. Hiszek abban hogy egy jó szett, képes megváltoztatni az egész életünket! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetstylehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr312712173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása