már
5

Pár éve még eszünkbe sem jutott volna overall-t felvenni, most pedig szinte minden bolt tele van velük! A buli-s kinézetű-től akár egy kis sétáról van szó. Mindenhova felveheted! Hosszúnadrág, rövidnadrág, ujjatlan... Hatalmas a választék! Igazán feltudod dobni a playsuit-odat egy övvel, ami kiemeli a derekadat. Merj hozzá nem illő darabokat választani kiegészítőnek! Itt van egy kis előzetes... :)

FELHÍVÁS!

SZERETNÉM HA A TI IS KÜLDENÉTEK BE MAGATOKRÓL OLYAN KÉPET, AHOL BÁRMIFÉLE OVERALL VAN RAJTATOK, EGY EGÉSZ SZETTET, VAGY HA ESETLEG CSAK A RUHÁDRÓL KÜLDENÉL KÉPET AZT IS SZÍVESEN VÁROM! streetstylehungary@gmail.com e-mail címre várom a leveleiteket! Szeretném ha feltüntetnétek a neveteket, a korotokat, és hogy hol vettétek az adott darabot/darabokat! A legjobbakat kirakom a blogra! :))

Az overallok-nál is egyre több a virág mintás, bár ez nem meglepő! :)

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://streetstylehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr472712883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása